CINEMA - Master class amb Agnès Varda

Dijous 31 de maig, 16.00h.

Agnès Varda animarà una trobada amb els estudiants de les escoles de cinema de Barcelona, pensada especialment per a universitaris del cinema, l'art i les humanitats. Imma Merino, professora de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, i especialitzada en l’anàlisi del treball de Varda, estarà allà per a presentar i animar el Master class.


Aquesta trobada s’ha organitzat en col•laboració amb el Screen Festival. Del 17 de Maig al 2 de Juny, la manifestació omple més de 150 espais de Barcelona amb el millor videoart contemporani, convertint-se així en una cita ineludible per als professionals i amants de les pel•lícules i vídeos realitzats per artistes. Tres intenses setmanes d'exposicions, projeccions comentades, performances, esdeveniments i col•loquis en els quals intervenen tant creadors com especialistes per explorar la manera en què els artistes treballen el llenguatge audiovisual, i amb quins objectius.
 

Entrada 5€. Gratuït per als estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca. Traducció simultània.
Compartir:  
Comentaris: 1
Fernando Real dijo el 12/07/2012 a las 11:04h.
Someday you forget me%u2026..my name %u2665 my voice %u2665 and who I am to you but ever if you forget me%u2026 I just want you to know that I never an ever forget how much you mean to me!!   Not is democrazy, politic system, economy,war,religion,culture,countries or tradicions,natural resources,commodities,enviroment, climate change. WOMEN ARE THE KEY for human, planet, awareness of oneself and feel integrated in the universe.    BASIC PRINCIPLES AND GENERAL THEORY OF HUMANS, LIFE AND UNIVERSE EXISTENCE      CONTAC: Fernando Real fernanreal@hotmail.com Facebook site.- fernandoj.RealVazquez www.talankero.es/unesco kolona.com 00 34 982 21 81 78 0034 616 57 26 14   READ THIS BLOGS:   changeworldwide.blogspot.com cambiarmundoentero.blogspot.com fernanreal.blogspot.com               WATH THIS VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=gutbhsMXonM&feature=youtube_gdata_player        Avisar al moderador
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.