El abrigo rojo - Extrait
Dogballs - Extrait
Maquillaje - Extrait
La recolectora - Extrait
La última secuencia - Extrait
CINEMA - FESTIVAL MECAL - Panorama espanyol

Divendres 27 de avril, 21.30h.

El abrigo rojo

Ficció, 20', Espanya
Director: Avelina Prat García

Una tempestuosa nit, Úrsula travessa un bosc frondós. S’atura davant el reixat d’un vell cementiri i trenca les cadenes que li impedeixen entrar. A la seva mà dreta sosté una pala. A l’esquerra, una pesada maleta.


Dogballs

Animació, Ficció, 3', Espanya
Director: Ernesto Felipe Díaz

“Quan res passa per accident” és la premissa de Dogballs, un curtmetratge de cine negre i animació tradicional, protagonitzat per animals i amb un toc bandarra. Pur estil.


Maquillaje

Ficció, 10', Espanya
Director: Alex Montoya

Marisa es mor, però no vol que el seu marit Juan ho sapiga. Per això, abans de la seva visita diaria, fa que Concha la maquilli.


Hors saison

Ficció, 25', España

Director: Victoria Saez

Una dona torna al seu país d’origen per a vendre la casa que acaba d’heretar. La seva curta estada, es convertirà, de sobte, en un despertar dels sentits i dels records.


La recolectora

Ficció, 13', Espanya
Director: Sara Mazkarian

Sara no pot plorar. Busca les seves llàgrimes per poder estimar, per poder sentir, per poder seguir vivint. El dolor quan és per fins, és més fort.


La última secuencia

Ficció, 13', Espanya
Director: Arturo Ruiz Serrano

Finals dels anys seixanta. Al desert d’Almeria hi té lloc el rodatge d’una coproducció Hispano-Italiana. La manca de mitjans, així com la de comunicació entre els diferents membres de l’equip, és a punt d’engegar en orris el final de la pel·lícula. El rodatge d’un pla-seqüència podria salvar-les.

 

 

Entrada 4€. Gratuït per als estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca.

Versió original, amb subtitóls en catalá. 

 

Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.