CINEMA - FESTIVAL MECAL - Panorama catalá

Divendres 27 de abril, 20.00h.

Alto Sauce

Ficció, 17', Espanya
Director: Fernando Pomares

Al poble Alto Sauce fa vint anys hi va haver un crim. A dia d’avui el cas es reobre i els membres de la comunitat d’Alto Sauce hauran d’enfrontar-se amb les seves pròpies declaracions. Alto Sauce planteja un joc de miralls entre el passat i el present i la mentida que mai no ha desaparegut.


Oblidant a Nonot

Ficció, Experimental, 24', Espanya
Director: Pablo García

Diana, una nena sorda de sis anys, que acaba de perdre la seva gata Nonot, gaudeix de les petites sorpreses que li depara el dia a dia i pren consciencia, també, que escolta molt poc el món que la rodeja.


El somriure amagat

Documental de ficció, 13', Espanya
Director: Ventura Durall

Seguint a un nen de deu anys que arriba a la capital d’Etiòpia després d’escapar-se de casa seva i de les seves desgracies per integrar-se en un grup de nois del carrer, El somriure amagat construeix un conte realista sobre els valors que creixen en una societat formada per nens.


Intensitat

Ficció, 11', Espanya
Director: Josep María Bendicho

Un home observa un espai, descodificant-lo. El necessita per fondre la dimensió mental i la plàstica a través de la llum de les finestres que il·luminen les seves dones, de les quals no vol parlar. Pintor, els seus colors, el seu món.


La Gota

Ficció, 9', Espanya
Director: Daniel Piera

Un home lligat i encaputxat es desperta en un espai que no identifica. De seguida descobrirà que un torturador intentarà treure-li informació utilitzant tots els mètodes necessaris.

 

Entrada 4€. Gratuït per als estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca.

Versió original, amb subtitóls en catalá. 

 

Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.