Trailer de la película.
CINEMA - CICLE FRANCOIS OZON - Swimming-Pool

Dimarts 17 de abril, 20.30h.

França, 2003 / 1h42 / V.O.S.E. / amb: Charlotte Rampling, Ludivine Sagnier, Charles Dance.

 

Sarah Morton, autora anglesa de novel·les policíaques d’èxit, se’n va a França, concretament a Lubéron, a casa del seu editor, per a descansar i treballar. Però una nit, la Julia, filla de l’editor, es planta a la casa i comença a pertorbar la tranquil·litat de la novel·lista. La Sarah és freda, seca i agria; la Julie està oberta al món, epicúria, agradable i viva. El cineasta es diverteix observant els jocs de força entre aquestes dues dones que, tota l’estona, discuteixen, es manipulen, s’estimen. Entre elles neix un vincle indefectible fonamentat per  un secret comú que l’espectador descobreix més endavant...     

Aquesta pel·lícula demostra el domini del director i procedeix mitjançant petits indicis de misteri que a fet i amagar amb l’espectador fins al moment de la sorpresa del xef. Le Parisien.

Sostingut admirablement per les seves dues comediants (sobretot Charlotte Rampling, excepcional), Swimming Pool obeeix a un rigor total que metamorfosa un guió esquemàtic intel·ligentment  cerebral en una pel·lícula embruixadora. Première.

Gràcies a aquestes dues comediants (Rampling, grandiosa, Ludivine Sagnier, torbadora), en una vil·la delimitada per una llum suau, François Ozon ha filmat una inquietud en espera. Un suspens en suspens. Un perill immòbil. Télérama.

 

Entrada 2€. Abonament 10 sessions 15 €. Gratuït per als estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca.

 

Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.