CINEMA _ PREESTRENA _ Holy Motors

Divendres 9, 20h.

Una pel·lícula de Leos Carax.
 
França i Alemanya, 2012 / 1h55 / VOSE / amb: Denis Lavant, Edith Scob, Eva Mendes.
 
"Holy Motors" narra 24 hores en la vida d’un ésser amb múltiples cares: assassí, vagabunda, executiu, monstre, pare de família... El protagonista té una identitat completament diferent en cadascuna d’aquestes vides. Encarna a personatges com si es tractés d’una pel·lícula dins d’una pel·lícula. Però on estan les càmeres, l’equip de cinema, el director d’escena? I on és casa seva, el seu refugi?
 
 
Pocs cineastes tenen la valentia de qüestionar així als seus espectadors, menys Godard evidentment, sense erigir-se en jutge com ho fa Haneke, però amb l'angoixa profunda de l'artista que es pregunta si queden espectadors per veure la bellesa al món. Cahiers du Cinéma.
 
La bellesa i l’estranyesa s’imposen, irrefutables. Aquests sentiments contradictoris que evoca la pel·lícula donen una idea de la seva grandesa (...) El què realitza Denis Lavant a  "Holy Motors" és extraordinari. Le Monde.
 
Conqueridor suprem, falsament melancòlic, increïblement lúdic, estupefaent d’originalitat i d’inventiva: Carax llança una pel·lícula genial. Les Inrockuptibles.
 
Entrada 2€. Abonament 10 projeccions 15€.Gratuït per als estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca.
 
 
Compartir: