CINEMA _ 44 FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA _ Rio Sex Conedy

Dijous 8, 20h.

La comediant, Irène Jacob i el seu germà Francis, músic, presentaran el seu nou àlbum, Je sais nager. Irène Jacob farà també una lectura i presentarà: Rio Sex Comedy de Jonathan Nossiter.
 
França i Brasil, 2010 / 2h04 / VOSE / amb: Irène Jacob, Charlotte Rampling, Bill Pullman.
 
És possible compaginar la felicitat individual i la justícia social? És la recerca paradoxal de molts estrangers instal·lats al Brasil. Charlotte Rampling encarna un cirurgiana estètica britànica que es dedica a dissuadir a qualsevol persona que voldria passar pel bisturí. Irène Jacob és una antropòloga francesa en què les preocupacions libidinals predominen sobre la seva consciència política. Bill Pullman és un ambaixador americà pertorbat que fuig de les seves responsabilitats amagant-se en una de les faveles més perilloses de Rio. Llavors es torna el còmplice de les estratagemes de Fisher Stevens, un guia turístic, un estafador romàntic. Les seves històries coincideixen en una comèdia fantasiosa i, tanmateix, arrelada en la realitat de Rio de Janeiro, coneguda com «la ciutat de les meravelles».
 
Una comèdia de costums esbojarrada i insensata. És per no entendre res. Les Inrockuptibles.
 
Vet aquí el humor, que pica a la porta dels tòpics tant per denunciar la unilateralitat de les visions apocalíptiques de la vida a les faveles com per afusellar el fantasma d'una ciutat de la luxúria on l'autòcton esperaria el turista amb els calçotets a la mà.Libération.
 
Les felices aventures d’estrangers rics en una ciutat plena de sol revifen per la seves fantasies, enemiga del políticament correcte. 20 minutes.
 
 
Entrada 2€. Abonament 10 projeccions 15€. Gratuït per als estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca.
Traducció simultània.
 
Compartir: