Els contes de la terrassa

 Divendres 15 de juny, 20.00h. « El que diuen les dones sobre el Mediterrani ».

 

 

 L’Institut Francès de Barcelona, i la Cie fileuse  d'histoires – Associació Agence Léa, en el marc del projecte « El que diuen les dones sobre el Mediterrani  » us ofereixen un vespre titulat «Contes de la terrassa ».

Aquest espectacle en procés de creació, té com a objectiu presentar al públic, els artistes relacionats a aquest projecte són: Marie Ricard (Marsella) i Sabrina Meini (Barcelona). També serà la ocasió, de fer descobrir, a través de la paraula dels contes, dues tradicions, dos repertoris de dones rondallaires del Mediterrani. 

A partir de les dues residències d’artistes organitzades entre Barcelona i Marsella, naixerà a finals de 2012 la creació  « Els nostres contes i cançons » que anirà dirigida a un públic familiar a partir dels 5 anys. Aquesta creació es presentarà a Marsella a finals del 2012 i a Barcelona el mes de desembre de 2013.

 

 

Entrada gratuïta. Terrassa de l'Àtic artístic de l'Institut.
Contes en francès i en català.
Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.