CONCERT - Les Tromano

Dilluns 26 de març, 20.00h.

L’any 2007, tres músics virtuosos van formar un trio atípic (violí, acordió, contrabaix), per un programa eclèctic fundat sobre modificacions personals del repertori clàssic. La seva excepcional carrera que va passar per les primeres orquestres europees de prestigi, no es contradiu amb el seu espai de trio íntim, símbol de la passió, del plaer, de la llibertat musical i de la mestria en l’art d’interpretar. Aquesta formació va néixer gràcies a l’atracció comuna per les músiques de folklore (la klezmer, la tradicional escandinava, la cançó francesa amb Edith Piaf per exemple). Actualment, el trio enfoca el seu projecte artístic cap a la música de ball, de tot tipus: des del vals fins al tango, però sobretot, la música del ballet rus representada per les obres mestres de Sergueï Prokofiev, Igor Stravinsky o Dmitri Shostakovich.

Íntimament convençuts de la necessitat d’ampliar estils i gèneres, Les Tromano surten del concert tradicional per entrar en un espai escènic preparat pel director Michel de Maulne (comediant i director de “la Maison de la poésie” de París durant 20 anys).

 

Les Tromano, un trio a part. Efectivament, aquests músics saben seduir al públic amb una sàvia dosis de passió, de dolçor i d’èmfasi, oferint una prestació tant creativa com responsable, marcada per una gran virtuositat tècnica i un bon sentit del ritme. Ole-Morten Vestby, Fredriksstad Blad, Norvège, 2008.

Els espectadors han estat, literalment, impressionats per la virtuositat del trio format per Les Tromano, si més no, atípic. Ouest France, 2010.

 

Entrada gratüita.

 

Visita www.myspace.com/lestromano !

Enlaces relacionados
Compartir:  
Comentaris: 1
montse dijo el 24/03/2012 a las 16:20h.
C'est un plaisir de retrouver un espace de culture et civilisation comme le votre. Merci   Avisar al moderador
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.