CONCERT - Conjunt de saxofons dels Conservatoris de Barcelona i de Tolosa

Dijous, 8 de març, 19.00h

Els joves saxofonistes del Conservatori municipal de Barcelona i els seus homòlegs del Conservatori de Tolosa ajunten els seus talents per oferir-nos un viatge sonor sorprenent, aliant els estils més clàssics amb les sonoritats contemporànies.

L’any 1990, Miquel Bofill crea el conjunt de saxofons del Conservatori Municipal de Música de Barcelona. La formació de dotze saxofons, mostra un timbre sorprenent, producte dels diferents saxofons que composen el grup; des del sopranino fins al baix, el conjunt crea un ambient sonor espectacular que ofereix grans possibilitats per interpretar qualsevol estil musical. Dirigit per Miquel Bofill, i amb alguns retocs de Miquel Marti Guàrdia, el programa del concert reuneix el Poema del Sur de J. G. Gago, y Guys and Dolls de F. Loesser.
 
La formació de saxofons del Conservatori d’influència regional de Tolosa és dirigida per Philippe Lococq. El repertori del concert serà molt eclèctic,  passant per una serenata nº12 de W.A. Mozart, dos tangos de A. Piazzolla, i la peça Motor Music per un quintet de saxofons de D. Jones. 
 
Finalment, les dues formacions es reuniran per interpretar el preludi de l’Arlésienne de Bizet i Blues for Brass de P. Alesandrini.
 
Col•laboració: Col•legi d’aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació de Barcelona amb la col•laboració de l’Institut Francès de Barcelona, el Conservatori Municipal de música de Barcelona i el Conservatori de Toulouse.

Entrada gratuïta. 
Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.