CONCERT - Eva Dénia Trio canta Brassens, amb la presència d'un convidat sorpresa!

Dilluns 19 de març, 20h.

Acompanyada del guitarrista Carles Carrasco, del contrabaixista José Luis Porras, i dels nens del liceu francès, la cantant valenciana Eva Dénia fa reviure, per una nit, el gran músic Georges Brassens. Aquests tres músics de formació i trajectòria diferents s’han reunit per el interès que comparteixen sobre l’obra musical i poètica d’aquest Francès esdevingut universal. Amb una mica d’accent espanyol i en un ambient intimista i lúdic, Eva Dénia interpreta els grans èxits del músic de Sète, en el pur estil de Brassens! L’Eva Dénia Trio ha tret dos CDs com homenatge a Georges Brassens, i ha marcat la seva presència en diversos festivals retent homenatge a aquest gran poeta francès.

Amb la presència d'un honorable convidat sorpresa!

 

Això és un CD realment entusiasta. [Eva chante] Brassens, sense deformar-lo ni ‘‘modificar-lo’’ com de vegades fan els altres, simplement deixant un pont als músics per a adornar una cobla i/o un refrany. El que ella fa, amb els seus músics, és meravellós per la simplicitat i la convicció, el respecte i l’admiració. Podem quedar bocabadats. Que més es pot demanar? Michel Laroche.

 

 

 

 

Entrada gratuïta.

 

 

Compartir:  
Comentaris: 2
IF-Barcelona dijo el 16/03/2012 a las 15:41h.
Hola Albert. Eva Dénia y sus músicos tienen mucho talento, esperamos que el concierto de lunes sea un éxito. ¡Hasta lunes!    Avisar al moderador
Albert dijo el 14/03/2012 a las 21:40h.
Tengo mucho interés en asistir al concierto de Eva Denia pués soy un admirador desde hace muchos años de las canciones de Brassens.   Avisar al moderador
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.