Berbérian - "Barcelone Carnets"
Max - "Bardin el superrealista"
Pascal Comelade i La Bel Canto Orquestra - "Russian Roulette"
CONCERT DE DIBUIXOS - CICLE "Festa del còmic"

Dimecres 25 d’abril, 19.30h. Pascal Comelade, la Bel Canto Orquestra, Max i Charles Berberian 

Sota la mirada del seu públic, Max i el seu acòlit Charles Berbérian dibuixaran en directe el què les melodies decididament modernes dels instruments-joguines de Pascal Comelade els hi inspiraran. 

El concert de dibuixos, estrena a Barcelona, és un concepte nascut a Angoulême en el marc del cèlebre Festival Internacional del còmic que es fa cada any en aquesta ciutat.          
Barcelona té un gran significat pel músic Pascal Comelade. Ha viscut molts anys a Barcelona, ha tingut moltes experiències artístiques però també humanes, com per exemple, la trobada amb el dibuixant Max.  
Francesc Capdevila, àlies Max, és un referent europeu del còmic espanyol. El dibuixant català – Licantropunk (1988), ¡Como perros! (1996), El prolongado sueño del Sr. T (1998), Bardín, el superrealista (2007) – reconegut per la crítica i pel públic ha estat premiat pels seus àlbums, principalment en el marc del FICOMIC de Barcelona.
El tercer protagonista del concert, igualment important, serà el dibuixant francès Charles Berbérian. Berbérian, un nom al que és inevitable d’associar amb el del seu habitual còmplice, el guionista Dupuy, amb qui va realitzar, entre altres treballs, l’àlbum Barcelone Carnets (1999).
Tres artistes, tres amics, amb una història estretament relacionada amb Barcelona i Catalunya, s’apropiaran, per una nit, de la sala d’actes de l’IF-Barcelona, i ens deleitaran amb el seu espectacle.

Entrada: 12€. 
Tarifa reduïda per als estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca: 8€.
Compartir:  
Comentaris: 5
Aude Plancke dijo el 28/04/2012 a las 14:49h.
Bonjour, Je souhaiterais inscrire ma fille de 11ans au cours de Comics samedi 5 mai prochain. Pouvez vous me confirmer qu'il reste de la place   Avisar al moderador
IF-B dijo el 25/04/2012 a las 10:11h.
Hola Montse. Te confirmo que quedan entradas para el concierto, las vendemos a la recepción del Instituto. No se pueden reservar por teléfono, te aconsejo de llegar un poco antes para comprarlas (el concierto es a las 19.30h). Saludos!   Avisar al moderador
montse dijo el 24/04/2012 a las 19:18h.
Hola! ¿Quedan entradas para el cocierto? ¿Se pueden reservar por teléfono?   Avisar al moderador
IF-B dijo el 20/04/2012 a las 10:19h.
Hola! Ya puedes comprar entradas al Instituto francés (C/Moià 8). Hasta miércoles!   Avisar al moderador
Lino dijo el 19/04/2012 a las 18:21h.
Hola! Me gustaría asistir al concierto de dibujos del próximo miércoles. ¿Puedo comprar las entradas anticipadamente?   Avisar al moderador
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.