CONCERT - Armen DONEYAN - 22/02/2012 - 20h.

Educat en una família de músics, Armen Doneyan es va iniciar ràpidament en la música de càmera, escollint la guitarra com a instrument i practicant des de molt jove. Els seus professors van fer despertar la seva passió pel repertori clàssic: després de rebre les classes de Ramón de Herrera en el Conservatori Regional de París, el jove prodigi va ingressar en el Conservatori nacional en el que actualment segueix perfeccionant la seva tècnica. Armen vindrà a Barcelona amb un repertori amb tocs romàntics: Bach, Luigi Legnani, Manuel Ponce… Mestres que els aficionats apreciaran ja que van fer de la guitarra solista un dels instruments de corda amb més bellesa.

Repertori: • Fantasia opus 19 (Luigi Legnani) • Sonata romàntica (Manuel Ponce) • Variacions sobre un tema de Sor (Miguel Llobet) • 1ª suite per a llaüt (Johann Sebastian Bach

Entrada gratuïta

Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.