Conferència inaugural _ Quan la ciutat esdevé sostenible

Dimarts 6 de novembre 2012, 19.00h.

Ciutat  sostenible, ciutat intel·ligent. De quan daten aquests conceptes? Com són tractats i posats a la pràctica pels urbanistes, arquitectes i responsables polítics? Què impliquen realment? La conferència d’introducció a dos veus tindrà com a objectiu explorar aquestes preguntes amb la finalitat de fer sorgir les principals problemàtiques actuals al voltant de la ciutat i d’introduir els debats que es plantejaran a les taules rodones que es faran durant tot el mes.
 
Amb:  
 
Ramon Folch Guillèn, doctor en biologia, socioecòleg, president de ERF-Estudi Ramon Folch & Associats, vicepresident del Consell Consultiu de l’Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona;
 
Philippe Madec, professor  d’arquitectura, membre de l’Acadèmia d'Arquitectura, director de l’Oficina del Cos d’Arquitectes Consell de l’Estat.       
 
Tot seguit, els guardonats del concurs Idees Urbanes 2.0 tindran la oportunitat de presentar les seves idees innovadores per a millorar la ciutat i que s’exposaran durant tot el mes de novembre a la Galeria de l’Institut francès. En acabat, es celebrarà el lliurament del Premi del Jurat.

Compartir: