Silvia González-Láa
Antoni Giró Roca
Magda Mària
Xavier Monteys
Preestrena - "Mudanzas" de Silvia González-Laá
Relato de la preestrena del curtmetratge Mudanzas l’Institut francès de Barcelona, el dimecres 8 de febrer.

El dimecres 8 de febrer, es va projectar la preestrena del curtmetratge Mudanzas l’Institut francès de Barcelona. La vetllada va ser un èxit, la sala d’espectacles de l’Institut estava al màxim del seu aforament. Després d’una breu intervenció del director de l’Institut francès, Yannick Rascouët, Xavier Monteys, arquitecte, professor a la UPC i director del grup de recerca Habitar, es va poder expressar per donar les gràcies a tots els que han fet possible aquest projecte. La directora de curtmetratges, Silvia González-Laá , i la arquitecte i membre de Habitar i Magda Mària també van tenir la paraula per ressaltar la seva emoció al veure que hi havia molt de públic en aquesta preestrena tot i que el Barça jugava el mateix vespre! Per acabar, Antoni Giró Roca, rector de la Universidad Politècnica de Catalunya, va expressar el seu agraïment.

Produït per « Curt Ficcions Curt Produccions », Mudanzas és un curtmetratge de 18 minuts que tracta sobre el significat de les mudances i proposa una reflexió densa i interessant: perquè volem fer una mudança? Quan canviem de casa però tornem a col•locar tots els mobles de la mateixa manera a la nova casa, realment hem canviat de casa? No caldria només mirar la nostra casa amb uns altres ulls per viure en un lloc nou i diferent? El curtmetratge barreja realitat i ficció ja que l’espectador assisteix alternativament a una reunió d’arquitectes que intercanvien els seus pensaments sobre les mudances, els preparatius d’una mudança d’una família fictícia, que es pregunta si ha pres o no, una bona decisió.

Mudanzas ha seduït al públic de l’Institut, que va ovacionar a la directora al final de la projecció. Després, l’equip del curtmetratge i tots els espectadors van poder intercanviar les seves impressions prenent una copa de cava.

Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.