PIKNIC ELECTRONIK #13 – ESPECIAL FRANÇA

El diumenge 8 de setembre passat, el Piknic Electronik Barcelona  us va oferir un piknic d’accent francès, organitzat en col·laboració amb l’Institut francès – Barcelona. En aquesta ocasió, es va sentir sobre l’escenari el millor de l’electro francès!

El jardí Joan Brossa a la muntanya de Montjuïc va veure passar un públic de totes les edats i nacionalitats que va venir a gaudir de l’excel·lent música electrònica de 4 DJs francesos.

Després d’un migdia assolellat, la pluja de la tarda no va fer por als festivalers que van assaborir aquesta programació electrònica 100% francesa fins a l’últim moment.

Aquesta 13ena edició del Pikinic Electronik Barcelona va arribar al seu objectiu: reunir un públic eclèctic, totes les generacions barrejades al voltant de la música electrònica. Efectivament, tot estava previst per a satisfer totes les edats i tots els gustos.

Diversos espais de jocs estaven dedicats als nens: des dels tobogans als castells inflables, el més petits se’ls hi va fer curta la tarda. Una mica més lluny, a les taules de pícnic, les famílies i amics van treure les seves estovalles per gaudir d’un moment amistós i musical.

Per acabar, l’escenari de l’Institut francès va rebre, de 13h a 22h, alguns del millors representants de la música electrònica francesa donant unes ganes boges de ballar a tots els participants.

En ordre de sortida a l’escenari:         

VINCENT ABBO & ELLIO

El escenari electro bull de nous talents! Vincent Abbo, DJ i productor de house i de tech-house francès, viu a Barcelona des de 2007. Potser ja l’haureu sentit mesclar a les discoteques més salvatges d’aquesta ciutat mediterrània, com el Mac Arena Beach, el BeCool, el City Hall o el Raum Club. Apassionat de la música des de ben jove,el Vincent ha bescanviat el piano i la bateria per els platins i la música house. Les seves ganes de conèixer noves cultures i estils de música innovadors l’ha ajudat a fer-se el seu lloc en el Festival Sònar, la qual cosa ha contribuït al creixement de la seva credibilitat com a artista.

JORIS DELACROIX

El tecno melòdic i fort de Joris Delacroix sacseja cada club en el que toca, com el Social Club a París l’estiu passat. Joris Delacroix, acaba de fer 24 anys. És un futur poductor que s’ha de seguir de ben a prop. Joris Delacroix és el capdavanter d’una nova música electrònica, que parla de la mateixa manera a l’esperit com als peus dels que ballen.

RONE

Darrera de Rone s’amaga Erwan Castex, un jove DJ i productor parisenc. Composa les seves creacions musicals entre dos rodatges, en els quals treballa de director. El seu treball, que va des del tecno experimental fins a la música melòdica, crida l’atenció a les oïdes més receptives: Massive Attack, Ellen Allien, Laurent Garnier, Lawrence, James Holden i també Agoria. Les seves composicions han seduït a la marca parisenca InFiné (Apparat, Danton Eeprom ...), que ha donat una nova oportunitat d’expressió a Rone amb la sortida del “maxi” molt esperat "Bora". Des d’aleshores, Rone ha aparegut a l’últim àlbum de Steve Lawler i Sasha (amb Thom Yorke, Matthew Dear i Telefon Tel Aviv). El seu últim àlbum, "Breakfast espagnol" (InFiné música) ha estat publicat el mes de març de 2009.

THE HACKER

The Hacker és un dels artistes francesos més talentós i innovador. Amb una base musical a l’hora electro (Kraftwerk) i New Wave (Teh Cure et Depeche Mode), The Hacker és també molt proper a l’escena francesa « rave » de principis dels anys 90. El seu primer àlbum "Mélodie en sous sol", Cabaret Futura (Feis) i el remix Greed (Laurent Garnier) han posicionat The Hacker com el nou messies de l’escena electrònica francesa.

 

Per a més informació sobre el Piknic Electronik : 

http://piknicelectronik.es/es/

Els aficionats de la música electrònica estan convidats als propers Piknic Electronik, els diumenges 15 i 22 de setembre.

Compartir: