PIKNIC ELECTRONIK #5 – LA JORNADA FRANCESA

Piknic Electronik Barcelona ha tornat aquest diumenge 9 de setembre per oferir el primer Piknic del mes, organitzat en col·laboració amb l’Institut francès – Barcelona. Aquesta vegada, lo millor del paisatge electro francès estava sobre l’escenari!

 El Jardí Joan Brossa a la muntanya de Montjuïc es va encendre al so de l’excel·lent música electrònica punxada per cinc DJs francesos que van obrir uns grans horitzons musicals.

Una mica de brisa refrescant, un sol generós, una música excel·lent: la cinquena edició del Piknic Electronik Barcelona, d’aquest 9 de setembre passat, ha estat un èxit!
Aquesta jornada francesa del Piknic ha aconseguit reunir un gran públic de totes les generacions al voltant de la música electrònica. Més de 2000 persones han format part! Hi havia de totes les edats i de tots els gustos.
En un primer espai familiar, s’oferien múltiples jocs i activitats per a nens: tobogans, castells inflables, un taller de pintura o un taller d’iniciació al skateboard, entre altres. A les taules de pícnic, es trobaven famílies i amics per a compartir un sopar amistós i per a escoltar els ritmes de l’electro.          
Una mica més lluny, en un altre espai, els esportistes podien jugar a bàdminton i a voleibol, i, sobre la gespa, molts s’estiraven per prendre el sol, aprofitant la magnífica vista de Barcelona des del Jardí Joan Brossa.
Finalment, a dalt de tot del parc, l’espai musical pròpiament dit amb l’escena Institut francès, on cinc DJs es succeïen de 13h a 22h, oferia el millor de la música electrònica francesa mentre que els ballarins omplien la pista...                      
En ordre d’aparició: 
 
SAPPHIRE
VINCENT ABBO
MASOMENOS
DOP (LIVE)
TIMID BOY
 
Per a més informació sobre el Piknic Electronik: http://www.piknicelectronik.es/es/blog/2012/9/7/el-instituto-frances-de-barcelona-con-piknic-electronik
Els fans de la música electrònica encara podran gaudir dels propers Piknic Electronik, els diumenges 16 i 23 de setembre.
 

 

Compartir: