TROBADA AMB UN AUTOR _ El alma del mundo de Frédéric Lenoir

Dilluns 27 maig, 19.30h

 A mig camí entre L’Alquimista i El món de Sofia, arriba a Espanya el relat iniciàtic que ha venut centenars de milers d’exemplars a França.

 

 

El alma del mundo ens presenta set càpsules de saviesa sobre els grans temes de la humanitat: sentit de la vida, èxit, felicitat, cos/ment, potencial creatiu, amor i transformació del món. Tot explicat a través de “faules poètiques” en base a una crítica a la deshumanització d’Occident, el capitalisme, la sequera i l’aridesa de les relacions personals.

Ens trobem davant d’un relat inspirador sobre les claus de la saviesa que té com a punt de partida un conclau de set grans savis provinents de diverses regions del món. Aquests set savis representen les principals religions: un vell lama, un monjo cristià, una india mística, un cabalista, una filòsofa, un mestre sufí, un xaman i un mestre taoista. Aquests savis convoquen a dos adolescents. Es diuen Tenzin i Natina, però només seran les ombres o els receptacles de les idees que els savis dipositaran en ells: un compendi de la saviesa humana ja que tenen la idea de que existeixen forces antagòniques a l’univers i que si transmeten amb suficient convicció els seus coneixements, el principi que manté en harmonia el cosmos i l’univers, s’imposarà.

“La majoria de les desgràcies de la humanitat passen perquè molts homes, principalment els què estan al poder i posseeixen riqueses, mai s’han preguntat sobre el sentit de la seva existència”


És per això que el llibre ens anima a fer-nos pensar al mateix temps que ens proposa algunes claus. Set claus fonamentals de la saviesa que responen a qüestions que tots ens plantegem: quin és el sentit de la nostra existència?, Com podem trobar la felicitat?, com podem conèixer-nos per a desenvolupar el nostre potencial creatiu?, com passar de la por a l’amor? Lluny de creences dogmàtiques, aquests savis obren un camí senzill i esperançador a un humanisme espiritual que ajuda a viure.

 

Para más información:

 

Laura Gamundí

lgamundi@planeta.es  - 93 492 89 47

 

Carmina Villalvilla

cvillalvilla@planeta.es - 93 492 89 67

Compartir: