Matrícules i preus
Com matricular-se, preu dels cursos i modalitats de pagament

 

Matrícules

Inscripció en línia

Aquest sistema és possible per als antics alumnes de l'Institut que han fet un curs general en els darrers anys. El pagament és immediat mitjançant targeta de crèdit o dèbit. Com realitzar-la? Més informació en aquest enllaç.

És necessària una prova de nivell?

Els nous alumnes amb coneixements de francès han de fer una prova de nivell. Aquesta prova consta d'una part oral i escrita i pot durar entre 45 i 60 minuts.

és necessària una prova de nivell, més informació en aquest enllaç.

No és necessària una prova de nivell: si l'alumne mai ha fet francès o desitja començar pel nivell principiant. En aquest cas pot fer directament la inscripció seguint les instruccions que indiquem a continuació.

Per realitzar la inscripció

En primer lloc s'ha de completar el formulari de matrícula, indicant les dades de l'alumne i l'horari desitjat. Aquest document es pot trobar en format pdf en la part superior d'aquesta pàgina, per omplir-lo i portar-lo a la secretaria de cursos. També està disponible a les nostres oficines per ser completat aquí mateix. Es realitza el pagament un cop entregat el formulari. Els alumnes que hagin realitzat una prova de nivell hauran de presentar-nos també el resguard on consta el resultat de la mateixa.

 

 

Preus 2017-2018

Cursos

Tarifes

Normal

Antic +
(2a inscripció a l’Institut français)

Antic ++
(a partir de la 3a inscripció a l’Institut français)

90h 915 € 905 € 880 €
80h 815 € 805 € 765 €
60h degustació 720 € 715 € 685 €
60h 655 € 650 € 615 €
45h 510 € 505 € 475 €
44h 460 € 450 € 440 €
21h 235 € · ·
20h 230 € · ·
16h 180 € · ·
30h 355 € · ·

 

 

·   Podran gaudir de la tarifa "Antic+" els antics alumnes, així com la segona persona d'una mateixa familia (pares, germans, germanes, fills i parella) que s'inscrigui a un curs del mateix any escolar.

·   Poden beneficiar-se de la tarifa "Antic++" els antics alumnes que s'inscriguin per tercera vegada a un curs de l'Institut francès.

 

 

 

 

Modalitats de pagament dels cursos

Pagament immediat

 

 

Targeta de crèdit o de dèbit: s’ha de venir a l’Institut francès per tal d’efectuar el pagament.

Xec: s’ha de venir a l’Institut francès per tal d’efectuar el pagament.

Domiciliació bancària: és obligatori aportar un document bancari en el qual consti el nom i número de compte del pagador, així com el respectiu codi IBAN i SWIFT-BIC.

Pagament en efectiu: únicament a CAIXABANK, amb un formulari específic que es pot recollir a la secretaria de cursos.

 

Pagament fraccionat

 

 

Pagament en dos o tres terminis. Només és possible per a particulars i s’aplica exclusivament a cursos de 90h extensius o intensius.

Si es tria aquesta modalitat de pagament, és obligatori venir a l’Institut francès i portar en el moment de la inscripció un document bancari on consti el nom i el número de compte del pagador, així com el corresponent codi IBAN i SWIFT-BIC. El primer pagament es farà amb targeta de crèdit o de dèbit i el segon i el tercer es faran a través de domiciliació bancària.

El pagament en dos terminis té un recàrrec de 10€ i el pagament en tres terminis té un recàrrec de 20€.

Terrminis: primer pagament en el moment de la inscripció, segon pagament el 03/11/2017, tercer pagament l’01/12/2017.

 

 

 

Empreses

Si el curs el paga l’empresa on treballa l’alumne es pot venir en persona a l’Institut per realitzar la inscripció, o bé fer-la a distància, enviant-nos per correu electrònic el formulari de matrícula, on figurin les dades de l’alumne, i el full de comanda de l’empresa. Aquests documents es poden trobar en format pdf en la part superior d’aquesta pàgina. És obligatori que l’empresa ens enviï un mail donant el seu consentiment del pagament del curs a la següent adreça: gaelle.lemoal@institutfrancais.es

Més informació en aquest enllaç.

 

 

 

Compartir: