Raval Insòlit!

► NOU TALLER ! Una manera original de descobrir un barri en tota la seva diversitat

 

 Mòdul 1 

Exploració insòlit del Raval

 

Descobriu aquesta zona de Barcelona plena d'història i llegendes. De les Drassanes a l'Hospital de la Santa Creu tot passant per les Rambles, deixeu-vos emportar per les històries que habiten aquest barri únic.

              

 Mòdul 2  ► NOU !

Taller iniciació Flamenc, Rumba Catalana

 

Aquest taller de descobriment combina audicions musicals, i treball del llenguatge corporal. Ofereix una immersió educativa i activa en el cor de la història del flamenc i la rumba catalana. Els estudiants seran convidats a descobrir els orígens dels dos estils musicals, veritables testimonis de la identitat artística de Barcelona.

La primera part de l'activitat, supervisada per dues professionals i expertes en la matèria, consta d'una introducció general del flamenc i la rumba catalana en el seu context geogràfic: Barcelona i Catalunya. Es pretén establir els conceptes clau de la història i educar els estudiants sobre les característiques i les influències d'aquesta música, a través d'un vocabulari adequat i petites audicions musicals. Després dividirem als estudiants en dos grups per a treballar l’expressió corporal del flamenc i la rumba catalana. Hauran d’assajar una coreografia durant una hora que més tard interpretaran durant una battle davant un jurat format per l’organització del taller.

 

 

 

 

 

"Iniciació flamenc i rumba catalana" una immersió emocionant i dinàmic al cor de la tradició musical catalana, per a estudiants de 13 anys!

 El que opinen... 

“La visite, ponctuée de petites histoires et de légendes a été passionnante ! Merci !”
Ecole primaire de Palma de Mallorca

“C'était vraiment très agréable ! La promenade dans le Raval était très instructive pour tout le monde.”
Ecole primaire de Palma de Mallorca

“Excellente sortie. Les enfants sont revenus très motivés et l'atelier créatif a permis de renforcer leurs connaissances. Je félicite l'intervenante pour sa motivation, son enthousiasme, sa capacité d'attirer l'attention des élèves tout en les laissant participer et réfléchir. En outre, il est rare de trouver quelqu'un capable d'adapter son discours et son vocabulaire au niveau des élèves.Merci.”
Lycée Français de Barcelone

“Cela était génial ! D’autant plus que les élèves sont arrivés fatigués et très peu motivés. Ils se sont très vite pris au jeu !”
Collège Paul Eluard

“La culture autrement. Très belle activité.”
Collège Barbot

Compartir: