Boutique
El Modernisme al dia, de cafès a botigues

Visites pels cafès, fleques, farmàcies i altres botigues modernistes on el temps sembla haver-se aturat...

Matí

Descobriu el Modernisme revivint la Belle Epoque de Barcelona. Visita de cafès, restaurants, fleques i altres botigues on el temps sembla haver-se aturat. L'arquitectura modernista uneix les arts decoratives, tant en les façanes com a l'interior dels edificis, amb el treball de guix, de marbre, de fusta, de ferro forjat o de vidre de color. 

         

 

Inspirat en la naturalesa, aquests espais singulars ens proposen motius decoratius on les flors i les fulles s'entrellacen, on les línies ondulades donen vida a tots els materials. Versió local del moviment Art Nouveau, el Modernisme brilla per la seva originalitat.

Un recorregut ric i variat, que permet comprendre la importància que ha tingut el Modernisme en l'ús social de l'art. Una manera interessant de descobrir de quina manera els artesans han sabut aplicar el nou llenguatge Art Noveau als espais més modestos i més quotidians de la ciutat.

 

Tarda

Un taller de creació proposa de descobrir la tècnica dels esgrafiats en què els alumnes adoptaran i reinterpretaran aquesta tècnica decorativa molt utilitzada a l’època modernista. Tothom tornarà a casa amb la seva obra !

 

           

Compartir: