Jornada Gaudí (B)
Una nova manera de mirar l'arquitectura extraordinària de Gaudí amb una visita de diverses obres seves. Parlarem de la vida i de l’obra d'aquest geni, que és una figura emblemàtica de Barcelona.

 

 

 Mòdul 1 

Visita de les façanes de la Casa Batlló,de  la Pedrera i de la Sagrada Família

 

Ens interessem en tres de les obres més emblemàtiques de Gaudí per entendre millor allò que caracteritza i fa únic l'estil d'aquest arquitecte genial. Des de les façanes dels cèlebres edificis del Passeig de Gràcia, la Casa Batlló i la Casa Milà coneguda com La Pedrera, fins a la famosa Sagrada Família, ens aventurarem a descobrir el món imaginari i també la tècnica rigorosa i innovadora desplegada per Gaudí en la seva arquitectura.

 

 

 Mòdul 2 
Joc de pista al Park Güell (versió llarga)

 

El Park Güell, barreja harmoniosa de natura i d'arquitectura, es lliurarà a la curiositat dels joves, en grups reduïts, mitjançant un joc participatiu i lúdic adaptat a les edats dels participants que els permetrà explorar el parc en la seva totalitat!

 

 

 

 

 

 

 

 El que opinen… 
 

“Le contenu de l'exposé moderniste est riche, d'autant plus intéressant que notre guide a systématiquement fait appel à l'observation des élèves.”
Collège Français de Reus

“Très bonne conférence avec beaucoup d'informations et un vocabulaire riche à travailler peut-être avant avec les élèves. Nous avions un échange avec une classe US, laisser le temps peut-être de quelques photos.”
Collège Français de Reus

“Pour moi l'essentiel est de pouvoir écouter quelqu'un natif et que les élèves puissent se débrouiller tous seules ou en faisant des questions à l'intervenant.”
Groupe FLE,4rt ESO

 

Compartir: