Jornada Gaudí (A)

Una nova manera de mirar l'arquitectura extraordinària de Gaudí amb una visita de diverses obres seves. Parlarem de la vida i de l’obra d'aquest geni, que és una figura emblemàtica de Barcelona.

 Mòdul 1 

La Sagrada Família i el Park Güell, dues obres cabdals de Gaudí

 

Descoberta d’aquest "gegant" de l’arquitectura que és la Sagrada Família Circulant pel voltant de l’edifici, que encara està en construcció, us donarem les claus per a comprendre aquest edifici religiós extraordinari, esdevingut símbol de Barcelona i que va marcar profundament la vida de Gaudí.

El Park Güell, barreja harmoniosa de natura i d’arquitectura, es lliurarà a la curiositat dels joves, en grups reduïts, mitjançant un joc de pista participatiu i lúdic adaptat a les edats dels participants.     

 

 

                  

 Mòdul 2 

Un taller de creació de mosaics trencadís

 

Amb la tècnica del trencadís que reprendrà la idea del cèlebre banc del Park Güell o la façana de la casa Batlló. Gaudí va desenvolupar en tota la seva obra arquitectònica la tècnica del trencadís, un mosaic fet de trossos de plats o de ceràmiques variades, que li aportava la llum tornassolada de la natura !

 

   

 

 Lo que opinen…  

“Le contenu de l'exposé moderniste est riche, d'autant plus intéressant que notre guide a systématiquement fait appel à l'observation des élèves.”
Collège Français de Reus

“Activité enrichissante, adaptée et complémentaire aux visites proposées au cours du séjour, permettant aux élèves d'avoir un autre regard sur les décors architecturaux de Barcelone.”
Collège Sacré Coeur

“Très bien organisé,pédagogique et ludique à la fois. Bravo et merci !”
Collège Alphonse Daudet

“Très satisfaisant, équipe dynamique, à l'écoute, souriante.”
Collège Germaine Tillon

“Très intéressant, leur a permis de mettre eux-mêmes en application ce qu'ils ont vu cette semaine.”
Ecole primaire de l’Annonciation

Compartir: