Arquitectura/Urbanisme, ensenyament superior

Nombrosos professionals, arquitectes i urbanistes, residents a Barcelona, us faran descobrir la riquesa de la seva ciutat.

 

Per tal d'oferir un acostament diferent de l'arquitectura i de l'urbanisme als vostres estudiants dintre el marc de la seva formació, veniu a descobrir el patrimoni de Barcelona !

 

Un equip pluridisciplinar i una xarxa de professionals locals, tots francòfons, animaran els itineraris urbans, les visites, les conferències i els tallers organitzats per l'Institut Francès. Dos temàtiques principals us son proposades (veure el document en PDF, pestanya "Descargas") :

  • El patrimoni urbà i cultural de Barcelona
  • Barcelona, experiències innovadores d'una ciutat sostenible

El nostre equip resta a la vostra disposició per a reservar les dates pel vostre grup i organitzar el programa d'activitats segons les vostres necessitats.

 

Témoignage de deux étudiants de l´Ecole d´architecture de Versailles et de l´Université de Versailles Saint-Quentin à propos de leur visite du quartier Trinitat Nova et 22@ :

"Ce voyage d´étude à Barcelone, très intéressant en matière d´urbanisme et également d´un point de vue architectural, nous a permis de découvrir un autre type d´urbanisme que celui que nous connaissons en France. Du plan de Cerdà au projet Plaça de Europa en passant par les projets 22@ et Trinitat Nova, nous avons constaté que la ville de Barcelone ne cesse de se renouveler et d´innover par le biais de projets d´envergure."

"La visite du quartier 22@ de Barcelone a été très enrichissante. Elle nous a permis de découvrir des axes de réflexion liés à l’aménagement durable au sein d’un quartier majoritairement tertiaire. L’opportunité de découvrir ce quartier d’affaire est d’autant plus riche dans la mesure où il s’agit de la thématique de mon mémoire professionnel."

Compartir: