Exposiciò Albert Camus - del 18 de gener al 15 de febrer

Aquesta exposició mostra els períodes importants de la vida de Camus, des de la seva infància miserable en un barri pobre fins a la glòria amb el Premi Nobel de literatura.

En el marc d’un cicle d’homenatge celebrant el 50è aniversari de la mort de l’escriptor i pensador francès, l’Institut francès de Valencia ha traduït al castellà els textos de l’exposició d’ "Albert Camus 1913– 1960", creada per la llibreria Gaïa de Toulon amb la collaboració de l’especialista escriptor José Lenzini. Aquesta exposició mostra els períodes importants de la vida de Camus, des de la seva infància miserable en un barri pobre de Belcourt (Alger) fins a la glòria amb el Premi Nobel de literatura als seus 44 anys, i la seva mort tràgica en una carretera de París.

A través de les seves obres, Camus ha desenvolupat un humanisme fundat en la presa de consciència de l’absurditat que representa la condició humana. La revolta està en el centre de les seves reflexions, la revolta com a resposta de l’absurd, la revolta com el medi per donar un sentit al món i a l’existència.

Entrada gratuïta

Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.