Princes et Princesses - Trailer VO
ANIMACIÓ - Princes et Princesses - 11/02/2012 - 11h.

Una película de Michel Ocelot. Francia, 2000 / 1h10min / V.O.S.E.

Dos nens curiosos es troben tots els vespres en un cinema en desús, i, amb l’ajuda d’un vell tècnic, inventen històries, es disfressen i s’endinsen en contes en els que ells mateixos són els herois. Una magnífica pel•lícula d’animació amb ombres xineses, per a totes les edats! Veniu a descobrir "La princesa dels diamants", "El nen de les figues", "La bruixa", "L’abric de la vella", "La reina cruel", i "prínceps i princeses".

« Aquesta pel•lícula de llum i de paper és més que un espectacle dolçament captivador (…), és un homenatge a la creativitat, a l’univers de la infància, un cercle encantat en el que només cal entrar-hi, per convertir-nos, nosaltres mateixos, en " prínceps i princeses "… » (Télérama)

« L’encant es renova en cada relat. L’elegància de les siluetes, la lluminositat dels colors del fons, l’originalitat de cada episodi canalitzen la història cap un final ple d’invents i d’humor. Una meravella. » (Le Parisien)

Entrada gratuïta 

Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.