CONCERT A L’AIRE LLIURE _ BRUNCH ELECTRONIK

 diumenge 24, de 12h a 22h

Entrada 15 € · Gratuït per als menors de 12 anys · Poble espanyol · Avinguda Francesc Ferrer i Guardia, 13 · www.brunchelectronik.com

16h: Pedro Bucarelli

Fa deu anys que Pedro Bucarelli va començar a punxar. A l’inici, va ser resident al conegut club DV1 de Lyon. Ha compartit escenari amb els Djs més reconeguts i ha punxat en festivals com Hypnotik o Nuits Sonores davant milers de persones. Després de produir la seva pròpia música per segells petits, va fer-ho posteriorment amb d'altres més coneguts com Mezzotinte o Djinxx. Les seves sessions suposen tot una experiència pel cos i per la ment.

17.15h: Akufen

El canadenc Marc Leclair alias Akufen està considerat tot un clàssic: ell va iniciar el concepte de "microsampling", que consisteix en gravar al atzar petits clips de les emissores de radio FM i emprar-los posteriorment com a peces per a la música. És un dels DJs més coneguts a nivell mundial i una de les grans figures de l'escena electrònica. El seu estil és una barreja de glitch i de microhouse.

18.30h: Joris Delacroix

Amb tant sols 25 anys, Joris Delacroix s'ha confirmat com una figura important de l'escena house francesa, amb remixos de Depeche Mode i Asaf Avidan.

19.45h: The Hacker

The Hacker és un dels membres més elegants de l'escena electrònica francesa des de principis dels anys 90. Molt influït pel techno d'avantguarda i criat a Grenoble, ha aconseguit col·locar aquesta ciutat i el French touch en el punt de mira internacional i ha esdevingut una de les joies del techno mundial.

 

Compartir: