"Allez Allez Allez" - Camille
"Paris" - Camille
CONCERT - Camille

Dimecres 23 de maig, 21.00h.

La cantant francesa s’ha consolidat com a una de les artistes més sorprenents i imaginatives del panorama europeu. Dotada d’una veu única, Camille s’ha caracteriztat sempre per la seva determinació d’experimentar i construir increïbles jocs vocals, ritmes i loops, i per l’ús de percussions corporals, del beatboxing, i d’un veritable arsenal de sons.

El nou cd de Camille, Ilo Veyou, està gravat en antigues capelles amb un quartet de corda, vents i contrabaix, per aprofitar las possibilitats del so i de la reverberació dels espais de pedra. D’aquesta forma la infatigable artista continua a la recerca de desafiaments sonors amb els quals pugui esprémer la seva sorprenent expressivitat vocal.

En aquest treball que presenta ara, podrem trobar una Camille amb una proposta més acústica, reposada i melòdica que en els seus anteriors treballs. 
 
Els estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca podeu guanyar 10 entrades!
Envieu un mail a l.maitre@ifbcn.cat, els primers seran els primers guanyadors! Indiqueu el vostre nom i cognom, i el vostre curs o número d’estudiant. Rebreu una confirmació si heu guanyat l’entrada. 
 
50% de descompte en el preu de les entrades per als estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca, a la recepció de l’IF-B.
 
Enlaces relacionados
Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.