Les Touffes Krétiennes
Color Humano
Les Crocs
Concert - Les Touffes Krétiennes
CONCERT - Les Touffes kretiennes, Color Humano, Les Crocs el bar síncopa celebra el seu 12è aniversari amb un concert triple a la sala apolo

Dijous 8 de març a la Sala Apolo a partir de les 19.00h. El Bar Síncopa celebra el seu 12è aniversari amb un concert triple a la sala apolo.

El Bar Síncopa, un referent inevitable per als amants de la música habituals del Barri Gòtic, està d’aniversari. L’ocasió requereix una celebració com cal i la millor manera de fer-ho és amb un concert, una festa repleta d’energia i bones vibracions, a càrrec de tres bandes còmplices, la història de les quals està estretament lligada a la del local barceloní: Les Touffes Kretiennes, Color Humano i Les Crocs.

 
Les Touffes Krétiennes: Desprès de deu anys de gires i viatges per tota Europa i Estats Units, i amb tres discos (un d’ells en directe) i més de 500 concerts al seu actiu, la banda francesa terminarà la gira del seu desè aniversari a Barcelona, a on va actuar per primera vegada... a dalt de la barra del Síncopa!
Les Touffes Krétiennes és una formació atípica, inquieta i repleta de creativitat, fruit del desig de satisfer les inquietuds creatives dels membres de Les Hurlements d’Leo, Babylon Circus, Les Fils de Teuhpu, Raoul Petite, Les Têtes Raides… 
Amb la seva alegre bogeria i impertinent onda groovy, aquest col•lectiu impredictible i ple d’energia ens proposa un recorregut pel rock més directe, però endinsant-se també en terrenys immersos en el soul i el disco.
 
Color Humano: Neixen el 1994 a Paris, a una casa okupada, i després d’una primera gira el 1995, decideixen quedar-se a Barcelona a on es confirmen com a precursors del mestissatge més desinhibit. Els nerviosos riffs funky voletejant a sobre del mur de so creat pel trio de percussions, bateria i baix són ja marca de la casa. Però ens deixaríem a fora la verdadera força del grup si no esmentéssim les seves lletres: Color Humano és el eco dels mals de la nostra època: la incomprensió, les injustícies, el individualisme...
Amb quatre discos – sense comptabilitzar la infinitat de col•laboracions dels seus membres amb altres projectes – i un prestigi assolit gràcies a les innumerables presentacions en directe, Color Humano són un referent ineludible a l’hora de parlar de música sense fronteres i amb actitud.
 
Les Crocs: Es mouen pels terrenys del Hip-hop, el Ska i el Punk... i tot el que hi ha pel mig. Després d’una primera visita a Barcelona l’any passat, els nou membres d’aquesta banda provinent de les afores de París, tornaran per a aquesta única data a la nostra ciutat i obriran la festa amb el seu explosiu directe a les 19.30h, presentant els temes del seu primer àlbum, actualment en preparació.
 
Entrada 10€ 
 
Enlaces relacionados
Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.