RDV juin (3982 Kb)
Cites juny (3774 Kb)
Cites de juny · L’estiu arriba, enlluernador, a l’Institut francès-Barcelona.

Descarregueu el programa complet a "Descàrregues"  

 

Juny, un mes de trobades amb personalitats brillants a l’Institut francès - Barcelona.


Michel Serres, un dels grans noms de la filosofia contemporània, durant l’entrevista amb Montserrat Cots, Catedràtica de literatura francesa a la Universitat Pompeu Fabra presentarà la seva última obra Figuras del pensamiento - Autobiografía de un zurdo cojo.

Jean-Pierre Luminet, astrofísic reconegut, animarà una conferència amb un títol evocador: Illuminations: Cosmos et esthétique, acompanyat per Jorge Wagensberg,  físic, professor, investigador i escriptor i Jordi Aguilera, periodista dels serveis informatius de TV3.

Bertrand Tavernier, gran Senyor del Cinema, vindrà a dialogar amb Esteve Riambau, director de la Filmoteca de Catalunya, per lliurar-se a una conversació sobre les pel·lícules del realitzador i pel seu amor pel cinema.

L’estiu no ens farà renunciar a les nostres preestrenes a la nostra sala de cine amb El reino de los monos de Djamel Debbouze, Grandes familias de Jean-Paul Rappeneau i el molt esperat retorn del Festival Fire amb novetats cinematogràfiques, trobades entre els realitzadors i el públic i dues magnífiques exposicions de Ferrante Ferranti Sensualités d’ailleurs et 40 ans de modèles positifs sur l’homosexualité del Casal Lambda.

 

 

 

Pascale de Schuyter Hualpa

 

 

 


Compartir: