Missatge de Pascale de Schuyter Hualpa, nova directora de l'Institut francès-Barcelona

"El Ministeri d’Afers exteriors francès m’ha confiat la direcció de l’Institut francès de Barcelona. Assumiré aquest càrrec destinat a la promoció de la cultura francesa, les cultures francòfones i la diversitat cultural en totes les seves manifestacions amb entusiasme, creativitat i ganes de compartir. Barcelona, Catalunya i Espanya en el seu conjunt es presenten per a mi com a terres per a noves aventures professionals i humanes. Aprecio molt l’honor i l’oportunitat que significa poder participar en la història d’una institució que alhora s’inscriu en la història de d’una ciutat excepcional i de Catalunya, dinàmica i carismàtica, plena de creativitat i pluralitat de discursos. 
Amb profund respecte envers cap aquest passat prestigiós, l’equip de l’IF-Barcelona i jo mateixa estarem molt atents a tots els projectes que cerquin obrir i reunir, generar diversitat i donar vida, incitar i congregar. L’Institut perseguirà les seves tasques de difusió i intercanvi cultural, de promoció i de transmissió de la cultura francesa mitjançant un ensenyament de qualitat així com de tasques d’informació i documentació, i exercint també com a fòrum intercultural. 
L’Institut francès és i seguirà sent un lloc de trobada entre actors i espectadors de la Cultura, oberta a totes i a tots en el seu respecte a la diversitat."

Compartir: