Trailer - VOSE
CICLE THRILLER - Un prophète - 06/02/2012 - 20h30

De Jacques Audiard. França, 2009 / 2h35 / V.O.S.E. / amb Tahar Rahim, Niels Arestrup.

Malik, té 19 anys i està condemnat a 6 anys de presó i no sap ni llegir ni escriure. A la seva arribada a la Central, es troba sol i sembla que és el més jove i fràgil de tots els presoners. A més a més, es creua amb un grup de presoners corses que volen fer regnar la seva voluntat a la presó. El noi aprèn ràpidament. Al llarg de les diferents " missions ", es va fent cada cop més dur i es guanya la confiança dels corses. Però, aviat el Malik utilitza la seva intel•ligència per desenvolupar discretament la seva pròpia xarxa…

« Admirable, obra mestra, sorprenent, inquietant… No hi ha prous qualificatius per traduir en paraules aquest viatge increïble a l’extrem del infern carcerari que ens fa viure Jacques Audiard » (Le Journal Du Dimanche)

« És un thriller, en el sentit més estricte de la paraula: una pel•lícula que fa néixer sensacions violentes, que provoca pujades d’adrenalina, que fa por, altera i excita » (Le Monde)

Entrada : 2€. Gratuït per als estudiants de l'IFB i els usuaris de la Mediateca.

Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.