CINEMA _ NONSTOP BARCELONA ANIMATION

Divendres 17 maig

17h: El millor d’Annecy 2012
19.30h: Conferència de Serge Ume Digital Graphics
21h: Azur et Asmar de Michel Ocelot

17h: El millor d’Annecy 2012

Per primera vegada a Barcelona, hi haurà la projecció del palmarès del Festival d’Annecy 2012, amb els curtmetratges: Tram de Michaela Pavlatova, Premi Cristal i Premi Fipresci. Edmond était un âne de Franck Dion, Premi especial del jurat. The people who never stop de Florian Piento, Premi Jean-Luc Xiberras. Seven minutes in the Warsaw Ghetto de Johan Oettinger, menció especial. Modern n.2 de Mirai Mizue, Premi Sacem de la música original. Second hand d’Isaac King, Premi del públic. Kyrielle de Boris Labbe, Premi especial del jurat per una pel·lícula de final d’estudis. Le jardin enchanté de Viviane Karpp, menció especial del jurat per una pel·lícula de final d’estudis. Friendsheep de Jaime Maestro, Premi del jurat júnior per una pel·lícula de final d’estudis. Una furtiva lágrima de Carlo Vogele, Premi CANAL+ d’ajuda a la creació d’un curtmetratge.

Entrada 2€ · Gratuït pels estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca.
 

19.30h: Conferència de Serge Ume Digital Graphics
Especialista de la creació d’animació de síntesis de 2D i 3D i d’efectes especials digitals pel cinema i la televisió, Serge Ume parlarà de la seva experiència amb les grans produccions europees.
 
Entrada 6€ · Gratuït pels estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca · Traducció simultània.
 

21h: Azur et Asmar de Michel Ocelot
França, 2006 / 1h32 / VOSE / Premi del Festival d’Annecy 2007
Hi havia una vegada dos nens bressolats per la mateixa dona. Azur, ros amb els ulls blaus, fill del castellà, i Asmar, castany amb els ulls negres, fill de la mainadera. Educats com a dos germans, els separen brutalment. Però Azur, marcat per la llegenda de la Fada dels Djins que li explicava la seva mainadera, voldrà anar a buscar-la més enllà dels mars. Els dos germans de llet, quan es fan grans se’n van a la recerca de la Fada. Rivalitzant d’audàcia, aniran a la descoberta de terres màgiques, recelant tant dels perills com de les meravelles...
 
Entrada 2€ · Gratuït pels estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca.
Compartir: