"Jacques Leonard. El payo Chac"
"Esto no me lo vuelvas a hacer"
"Leyendo el mar"
"Plou i fa sol"
"De viaje"
CINEMA - FESTIVAL CURT FICCIONS - El millor de Curt Ficcions Curt Produccions

Dilluns 7 de maig, 21.00h.

Des de 2009, la productora Curt Ficcions Curt Produccions també impulsa les seves pròpies creacions. Aquesta és una oportunitat per conèixer-les, nosaltres us les presentem en el que serà una nit molt especial. En el programa:        

Jacques Leonard. El payo Chac de Blai Tomàs
Espanya, 2011 / Making of / VO
Aventurer, bohemi, director, fotògraf, cineasta, escriptor, artesà, admirador del poble gità.... Jacques Léonard (París, 1909 – L’Escala, 1995) és un artista pluridisciplinari de tot cor! Es va enamorar de Barcelona i s’hi va instal•lar. La veu de Jacques i les dels qui el van conèixer alcen un retrat minuciós d’aquest gran artista, amb fotografies com punt de suport. 

De viaje de Sílvia González-Laá
Espanya, 2011 / Ficció / 12 min / VO
El Joaquín, vigilant en una escola, coneix el Dani, un nen solitari i silenciós. A l’esbarjo, els seus companys de classe l’envien “a passeig” per a allunyar-lo dels seus jocs.    

Esto no me lo vuelvas a hacer de Sara de Lecea
Espanya, 2011 / Ficció / 10 min / VO
La Laura, una noia de 19 anys, es veu obligada d’ocupar-se de la seva àvia durant un cap de setmana. Al principi s’avorreix, però al cap d’una estona, descobreix aspectes del caràcter de la dona que no coneixia abans, i es fa preguntes sobre la relació que té amb la seva família.

Mudanzas de Sívia González-Láa i Grupo Habitar
Espanya, 2011 / Ficció / 18 min / VO
Perquè volem fer una mudança? Quan canviem de casa però tornem a col•locar tots els mobles de la mateixa manera a la nova casa, realment hem canviat de casa? No caldria només mirar la nostra casa amb uns altres ulls per viure en un lloc nou i diferent? El curtmetratge barreja realitat i ficció ja que l’espectador assisteix alternativament a una reunió d’arquitectes que intercanvien els seus pensaments sobre les mudances, els preparatius d’una mudança d’una família fictícia, que es pregunta si ha pres o no, una bona decisió.

Leyendo el mar
Espanya, 2011 / Documental / VO

Plou i fa sol de Pere Joan Ventura
Espanya, 2012 / Teaser / VO
Barcelona, com totes les grans ciutats, necessita, cada dia, tones de menjar per a alimentar a tota la seva població. Però a l’època d’Internet i de la globalització de la informació, ningú sap realment el què menja...
 
Entrada gratuïta                
 
Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.