FESTIVAL DE CINEMA JUEU – Let my people go !

Diumengue 10 de juny, 21h00. Una pel•lícula de Mikael Buch.

França, 2011 / 1h28 / VOSE / amb : Nicolas Maury, Carmen Maura, Jean-François Stévenin.

Tothom sap que Ruben és jueu, homosexual, carter, mig finès, mig francès, fill indigne, germà poc atent, amant decebedor, possible assassí, lladre involuntari... No obstant això, Ruben és incapaç de saber qui és. En el moment crucial de la seva vida, quan s’obren davant seu les aigües del mar Roig, Ruben vacil•la: ha de seguir el seu poble o el seu cor?
 

Una comèdia extreta de la crisi existencial d’un jove Jueu homosexual, interpretat amb valor pel magnífic Nicolas Maury. Les Inrockuptibles.

El resultat, una mica fluix, no és menys interessant, potser sigui per l’aire fresc que li dona a la comèdia francesa. Le Monde.

Si la qüestió de la condició de jueu pren un lloc important en aquest relat, Let my people go! és molt abans una sorprenent reflexió sobre el gènere, conduit per una galeria de grans actors. Critikat.fr.

 
Amb la presència del director.

Entrada 4€. Gratuït pels estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca.
Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.