Nathalie Portman
Hugo Weaving
Nathalie Portman
Hugo Weaving
Trailer - V for Vendetta - VOSTFR
CINEMA - CYCLE CATDEM - V for Vendetta

V for Vendetta de James McTeigue - dijous 23 de febrer, 19.30h. USA - GB – Alemanya, 2006 / 2h10 / V.O.S.E / amb Nathalie Portman, Hugo Weaving

 

Londres, en el segle XXI… Com tots els seus conciutadans, ràpidament sotmesos, Evey Hammond accepta que el seu país ha perdut l’esperit i s’ha entregat en massa al tirà Sutler, a la policia secreta omnipotent i als seus partidaris. Una nit, dos “guardes de seguretat” intenten violar a l’Evey en un carreró desert, per sort, apareix el seu salvador. A partir d’aquest moment, res torna a ser com abans. El seu aprenentatge comença, algunes setmanes després, sota la tutela de "V". L’Evey no coneixerà mai el seu nom ni el seu passat, no veurà mai el seu rostre brutalment cremat i desfigurat, però al mateix temps serà el seu únic deixeble, la seva única amiga i el seu únic amor d’una vida sense amor.


Un èxit tan en la forma com en el contingut, que ofereix moments d’humor irresistible i que, sobretot no és un espectacle sense cervell, va a favor d’un missatge radicalment humanista. Rolling Stone.

Barreja de thriller, d’efectes especials i de política - ficció, V for Vendetta es rebel•la menys previsible del que podria semblar. Un toc d’humor negre, un principi de reflexió (…) i la presència de Nathalie Portman acaben per entusiasmar al espectador. Le Parisien.

Entrada gratüita.
Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.