Trailer de la película
CINEMA - PREESTRENA - Four lovers (Happy few)

Una pel•lícula de Antony Cordier. El dimecres 30 de maig, 20.30h. 

França, 2010 / VOSE / 1h43 / amb: Elodie Bouchez, Marina Foïs, Nicolas Duvauchelle, Roschdy Zem.

 
Quan la Rachel i el Vincent es coneixen a la feina, decideixen organitzar un sopa amb els seus respectius cònjuges: el Frank i la Tery. Les parelles triguen tan poc en fer-se amics com en enamorar-se. Sense haver-ho buscat, espontàniament, els nous amants es tornen inseparables. Avancen segament en la seva passió, sense regles i sense mentides. Mantenen el secret davant dels fills i tot continua gairebé com abans. Però, amb el pas del temps, la confusió es va apoderant de les seves consciències. Els sentiments es barregen i de mica en mica es van fent més obscurs i cruels.
 
Secció Oficial en el Festival Internacional de Cinema de Venècia en el 2010.
 
 
El realitzador ha escollit fer un cinema accessible, gairebé clàssic en la seva forma, valent i convincent en la manera directe de tractar el tema. Le journal du dimanche.
 
El talent i la inspiració que reprenen el millor que té el cinema francès des de Jean Renoir: la duresa del realisme, l’erotització dels cossos, el intimisme com a punta de llança d’una travessia social de les aparences. Le Monde.
 
L’estat en els núvols de dues parelles enamorades interpretades per quatre formidables actors. La pel•lícula d'Antony Cordier, plena d’elegància sensual, és perfecte. Les Inrockuptibles.
 
Entrada gratuïta.
Compartir: