Isabelle Huppert - Madeleine Budd - Kacey Mottet
Madeleine Budd - Kacey Mottet - Adelaïde Leroux
Home - Trailer 1
Home - Trailer 2
CINEMA - Home ¿dulce hogar? (Home)

Una pel·licula de Ursula Meier. 

Dilluns 12 de març, 20h.


 

França – Suïssa – Bèlgica, 2008 / 1h37 / V.O.S.E. / amb: Isabelle Huppert, Olivier Gourmet. 

Al mig d’un camp desert, es veu, a l’horitzó, una autopista inacabada. En una casa solitària, a la vora de l’asfalt, viu una família. Semblen totalment feliços: el pare, la mare i els seus tres fills juguen al hoquei; pel matí, el pare va a treballar i els seus dos fills grans van a l’escola. Normal. Tot sembla normal. Però els obrers tornen a la feina i s’anuncia l’obertura de la nova autopista... La vida tranquil·la d’aquesta família comença a capgirar-se, tan en la seva vida social com en el cercle familiar.        

Escollida per a la setmana de la Crítica del Festival de Cannes, dos premis al Festival Internacional de Cinema de Mar del Plata, i tres recompenses dels Premis del Cinema  Suïs.

Ursula Meier ha tocat la perfecció amb la seva primera pel·lícula,. És una barreja de comèdia i de drama, d’humor i d’angoixa, fotografia càlida i llum pàl·lida amb el soroll de l’autopista tota l’estona present. Brazil.

Home es situa a la cruïlla miraculosa de dues influències oposades: el classicisme americà i una certa modernitat europea, que només entén la família sota un angle conflictiu,  neuròtic. Les Inrockuptibles.

 

Entrada gratuïta.

 

Compartir: