La Belle Personne
Léa Seydoux
Louis Garrel - Léa Seydoux
Léa Seydoux - Grégoire Leprince-Ringuet
Trailer - La Belle Personne
CINEMA - CICLE "Noies molt modernes" - La belle personne

Una pel·licula de Christophe Honoré.

Dimarts 6 de març, 20.30h.

França, 2008 / 1h40 / V.O.S.E / amb Léa Seydoux, Louis Garrel, Grégoire Leprince-Ringuet.

Junie, una noia de setze anys, canvia d’institut després de la mort de la seva mare. S’integra en una nova classe en la que també hi és el seu cosí Matthias. Aquest es converteix en el líder del seu grup d’amics. La Junie es torna molt popular entre els nois del grup, i comença a sortir amb el més tranquil de tots ells, l’Otto. Però aviat, es veu confrontada al seu gran amor, el Nemours, el seu professor d'italià. La passió que neix entre ells anirà de cap al fracàs. No volent cedir als seus sentiments, la Junie s’obstina a refusar la felicitat, ja que pels seus ulls és ovi una il·lusió.


Christophe Honoré filma els alumnes d’institut com a semi-déus, amb una mena d’èxtasi recollit, elegíac, comunicatiu. Télérama.

Massa macos per ser reals, aquests adolescents seriosos i encantadors es fan una idea molt pura de l’amor. Difícil de resistir-se al seu encant, encara que sigui fugaç. Le Parisien.

La Belle Personne és una pel·lícula magnífica. Les Inrockuptibles.
 
Entrada 2€. Abonament 10 sessions 15 €. Gratuït per als estudiants de l’IFB i els usuaris de la Mediateca.
Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.