Trailer - Adèle Blanc-Sec
CINEMA - "Les aventures extraordinaires d’Adèle Blanc-Sec" de Luc Besson.

CICLE "Festa del còmic".

Dimarts 22 de maig, 20.30h.

França / 2010 / 1h47 / V.O.S.E. / amb: Louise Bourgoin, Gilles Lellouche, Mathieu Almaric, Jean-Paul Rouve.

En aquest any 1912, Adèle Blanc-Sec, una jova i intrèpida periodista, vol dur a terme els seus objectius, fins i tot desembarcar a Egipte i trobar-se amb mòmies de tot tipus. Al mateix moment, a París, s’ha establert el pànic! Un ou de pterodàctil, de fa 136 milions d’anys, ha aparegut misteriosament sobre un prestatge del Jardí de les Plantes, i l’ocell sembra el terror en el cel de la capital. No és motiu per preocupar a l’Adèle Blanc-Sec, que viurà moltes aventures i sorpreses extraordinàries...                  

 
Aquesta pel•lícula és una adaptació del cèlebre còmic de Jacques Tardi, en el qual relata les aventures de l’intrèpida periodista parisenca Adèle Blanc-Sec.
 
Les aventures d'Adèle Blanc-Sec, rellegides i corregides per Luc Besson, també són rocambolesques i alegres com el còmic  de Jacques Tardi. 20 Minutes
 
[Luc Besson] és un artista al servei d’un altre artista (Tardi) i el resultat parla d’ell mateix: els talents no es vampiritzen, s’afegeixen, no ens avorrim i les mòmies surten de la seva tomba amb un bon humor que encanta a tothom. Le Journal du Dimanche.
 
Entrada 2€. Gratuït per als estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca.
Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.