Trailer - Titeuf, Le film
CINEMA Animació - "Titeuf, le film" de Zep

CICLE "Festa del còmic".

Dissabte 19 de maig, 11h.

França / 2011 / 1h27 / V.O.S.E. / amb les veus de: Jean Rochefort, Zabou Breitman.

Catàstrofe! La Nadia festeja el seu aniversari i el Titeuf no està convidat! Per què? Com ha pogut oblidar-se d’ell si sempre cuida la seva actitud seductora quan es creua amb ella?  Però una altra cosa encara més important, capgirarà la vida del Titeuf i el conduirà al caos, ja que, decididament, els adults, un cop més, són un desastre... El Titeuf intentarà, com sempre, entendre el que li passa i multiplicarà tots els estratagemes desastrosos per arreglar la seva vida… sense perdre de vista el seu objectiu: estar convidat a l’aniversari de la Nadia ! 

L’any 1992 van aparèixer els primers dibuixos en els què el dibuixant suís Zep creava aquest petit heroi, inspirant-se en els seus records d’infantesa, i des d’aleshores, han recorregut un llarg camí. A partir d’ara, estén la seva frescor i la seva alegria de viure a la gran pantalla, en una pel·lícula en la què destacarem la participació d’alguns grans noms de la cançó com  Benabar, Francis Cabrel, Jean-Jacques Goldman, Alain Souchon, James Blunt... i inclús Johnny Hallyday.

 

Una petita joia plena d’humor i de tendresa, al cor de la què atorgarem un oscar a la interpretació... a Johnny Hallyday, un veritable heroi de la guitarra vestit tot de negre. Le Figaroscope

Malícia, entremaliadura, distància, per a oferir una lectura a diferents nivells segons si som espectador adult o nen. Ouest France.

Entrada gratüita.

Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.