CINEMA D’ANIMACIÓ _ FESTIVAL NONSTOP

 dijous 21, divendres 22 i dissabte 23

dijous 21

17h: Curtmetratges a competició.

Compilació dels curtmetratges més emblemàtics, premiats i vistos d’aquest últim any. Wurst de Carlo Vogele, Aubade de Mauro Carraro, Cargo Cult de Bastien Dubois.

18.30h: Curtmetratges a competició

En aquesta selecció de curtmetratges, la màgia de l’animació transformarà la nostra mirada cap a la natura i la cultura.  Els animals conviuen amb nosaltres a la terra. Els estimem o els odiem, ens inspiren o ens fan por, però mai ens deixen indiferents.

La bête de Vladimir Mavounia-Kouka, Seriously deadly silence de Sara Koppel, Oripeaux de Sonia Gerbeaud.

20h: Une vie de chat d’Alain Gagnol i Jean-Loup Felicioli

França, 2010 / VOSE / 1h10 / Animació / Amb Dominique Blanc, Bruno Salomone, Jean Benguigui i amb la presència de Jacques-Rémy Girerd

En Dino és un gat que viu entre dues cases. De dia, viu amb la Zoé, la filla d’una comissària de policia. De nit, grimpa pels taulats de París acompanyat d’en Nico, un lladre molt hàbil. La Jeanne,  comissària de policia, està extenuada: ha d’arrestar l’autor dels múltiples robatoris de joies que s’han produït, i vigilar el Colòs de Nairobi, una estàtua gegant desitjada per en Costa, el criminal que va matar el seu marit que també era policia. Després d’aquest drama, la Zoe no parla massa.

Entrada 2€ · Gratuït per als estudiant de l’IF-B i  els usuaris de la mediateca · Traducció simultània

divendres 22

17h: Palmarès del Festival d’Annecy 2014

Peau "Instant T" de Perrine Faillet, La testa tra le nuvole de Roberto Catani, Hasta Santiago de Mauro Carraro, Wonder de Mirai Mizue, La Petite Casserole d'Anatole d’Éric Montchaud, Corps étrangers de Nicolas Brault, Patch de Gerd Gockell, Man on the Chair de Dahee Jeong, The Bigger Picture de Daisy Jacobs, Histoires de bus de Tali.

18.30h: Classe magistral i projecció de curtmetratges de Jacques-Rémy Girerd. Jacques-Rémy Girerd, fundador de Folimage, ens parlarà de la seva experiència de més de 30 anys com a productor d’algunes petites joies d'animació que han donat la volta al món. Produir petits curtmetratges d'autor des d'una perspectiva més artística i artesana és possible.

20h: Tante Hilda de Jacques-Rémy Girerd

França, Luxembourg, 2014 / VOSE / 1h29 / Animació / Amb Sabine Azéma, Josiane Balasko, Gilles Détroit i amb la presència del director

La tieta Hilda és una enamorada de la natura, conserva en el seu museu vegetal milers de plantes d’arreu del món. Moltes d’aquestes plantes estan en vies d’extinció. D’altra banda, l’Attilem és un nou cereal perfeccionat industrialment que es cultiva amb molt poca aigua, sense adobs i que té un rendiment tant alt que sembla presentar-se com la solució miraculosa per acabar amb la fam al món i substituir el petroli del qual s’estan exhaurint les reserves. Tot i això, el desastre s’acosta...

Entrada 2€ · Gratuït per als estudiant de l’IF-B i els usuaris de la mediateca

dissabte 23, 11.30h

La prophétie des grenouilles de Jacques-Rémy Girerd

França, 2003 / VOSE / 1h30 / Animació / Avec  Michel Piccoli, Anouk Grinberg i Annie Girardot

Un nou diluvi amenaça la Terra. Tant sols la petita colla conduïda per en Ferdinand, el Noé de la nostra època, aconsegueix desafiar les inclemències que s’estan desencadenant de manera desenfrenada. Els éssers humans i els animals es veuen immersos en una voràgine d’aventures rocambolesques. La prophétie des grenouilles és una pertorbadora faula que repensa l’Arca de Noé. Per confrontar aquesta preocupant situació per a la majoria dels éssers vius, les granotes decideixen trencar el seu vot de silenci cap als homes.

Entrada 2€ · Gratuit per als estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca

Compartir: