El Misantrop de Molière EN DIRECTE DES DE LA COMÉDIE FRANÇAISE

DIJOUS 9/02, 20h30

 

Teatre IFB

Escenografia d’Éric Ruf / 3h / 1 Entreacte / Realització de Clément Hervieu-Léger  / Amb la tropa i els comediants de l’Acadèmia de la Comédie Française.

 

 

Després de Roméo et Juliette que va començar el cicle de la Comédie Française al cine, Pathé Live emetrà Le Misanthrope en directe per satèl·lit. En aquesta obra d’avantguarda de Molière, Arnau estima a Adelais, una noia mundana enamorada de la llibertat,  però que rebutja la societat de benestar de la que formen part. Turmentat per un procés del qual tem el desenllaç, Arnau va a casa d’ella per demanar-li ajuda. Clément Hervieu-leger, el realitzador aporta una nova mirada a aquest gran clàssic considerant que el repertori evoluciona completament en el seu segle, es nodreix dels segles anteriors i ja s’enfoca cap el segle que ve.

 

Oferta excepcional : en el marc d’un mes de febrer marcat per l’espectacle, l’amor i l’amistat, l’IFB us vol fer un obsequi. Convideu una persona, li regalarem l’entrada i, un cop a l’Institut, us trobareu una sorpresa molt gustosa.

 

 

Entrada 12€ (només amb targeta bancària) │ Venta anticipada 12€ a http://evenements.ifbcn.cat/ │ Gratuït pels estudiants de l’IFB │ Oferta especial: per la compra d’una entrada, regalem una segona entrada

 

Compartir: