Festival MUTEK

dimecres 2 de març, 20.30h

Auditori de l'Instituto francès-Barcelona

Entrada libre · Reserves en www.patcomunicaciones.com

Operando como una plataforma para nuevos descubrimientos, este año el festival ofrece una mezcla dinámica de actuaciones musicales en vivo tanto de estrellas mundiales de la música electrónica, como emergentes, presentaciones audiovisuales, instalaciones y más actividades multisensoriales y formativas, incluyendo talleres y charlas de artistas.

Aquest any, el festival MUTEK torna a l’Institut Francès, amb una programació gratuïta, i ho fa per presentar la inquietant actuació del músic Franck Vigroux juntament amb el dissenyador de vídeos Kurt d'Haeseleer i la seva performance audiovisual Centaure, en la qual ambdós exploren un entorn sonor abrasiu que navega entre sons industrials, sorolls i el minimal al mateix temps que els efectes visuals submergeixen a l’espectador en un món digital. Completa aquest primer A/Visions Edu Comelles.

Prepareu-vos per viure una experiència amb música i art visual d’alta qualitat! 

Edu Comelles – Agost

 

 

 

Creador sonor, músic i gestor cultural, Edu Comelles es troba actualment involucrat en diversos projectes, individuals i col·lectius, que entren en relació directa amb la creació sonora contemporània, el paisatge sonor o la música experimental.

 

Doctor en Belles Arts, Màster en Disseny de So per la Universitat d’Edimburg i Màster en Arts Visuals i Multimèdia per la Politècnica de València, Edu Comelles presentarà en directe el seu últim treball discogràfic. Per aquesta ocasió, el directe comptarà amb una peça de vídeo de l’artista visual xGuix preparada i concebida especialment per el seu disc Agost publicat pel segell Spa.Rk de Barcelona.

 

 

Franck Vigroux y Kurt d'Haeseleer – Centaure

 

 

 

Utilitzant diversos mitjans de creació des del principi de la seva carrera, Franck Vigroux ha col·laborat amb músics reconeguts –top– creant els seus propis curtmetratges, shows audiovisuals i només àlbums. Juntament amb el dissenyador de vídeo Kurt d'Haeseleer, van originar la performance audiovisual Centaure, explorant un entorn sonor abrasiu que navega el seu vaixell entre sons industrials, sorolls i el minimal, mentre que els efectes visuals submergeixen l’espectador en un món digital.

 

 

 

dimecres 2 de març, 20.30h

Auditori de l'Instituto francès-Barcelona

Entrada libre · Reserves en www.patcomunicaciones.com

 

Compartir: