Divendres, 17 novembre 2017  
 
CONCERT DE DIBUIXOS - CICLE "Festa del còmic"
 

Dimecres 25 d’abril, 19.30h. Pascal Comelade, la Bel Canto Orquestra, Max i Charles Berberian 

 

Sota la mirada del seu públic, Max i el seu acòlit Charles Berbérian dibuixaran en directe el què les melodies decididament modernes dels instruments-joguines de Pascal Comelade els hi inspiraran. 

El concert de dibuixos, estrena a Barcelona, és un concepte nascut a Angoulême en el marc del cèlebre Festival Internacional del còmic que es fa cada any en aquesta ciutat.          
Barcelona té un gran significat pel músic Pascal Comelade. Ha viscut molts anys a Barcelona, ha tingut moltes experiències artístiques però també humanes, com per exemple, la trobada amb el dibuixant Max.  
Francesc Capdevila, àlies Max, és un referent europeu del còmic espanyol. El dibuixant català – Licantropunk (1988), ¡Como perros! (1996), El prolongado sueño del Sr. T (1998), Bardín, el superrealista (2007) – reconegut per la crítica i pel públic ha estat premiat pels seus àlbums, principalment en el marc del FICOMIC de Barcelona.
El tercer protagonista del concert, igualment important, serà el dibuixant francès Charles Berbérian. Berbérian, un nom al que és inevitable d’associar amb el del seu habitual còmplice, el guionista Dupuy, amb qui va realitzar, entre altres treballs, l’àlbum Barcelone Carnets (1999).
Tres artistes, tres amics, amb una història estretament relacionada amb Barcelona i Catalunya, s’apropiaran, per una nit, de la sala d’actes de l’IF-Barcelona, i ens deleitaran amb el seu espectacle.

Entrada: 12€. 
Tarifa reduïda per als estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca: 8€.