CONCERT-Coeur de Pirate

 

el 12 de novembre a Madrid i el 13 de novembre a Barcelona 

SENSACIÓ FRANCÒFONA

Béatrice Martin, més coneguda com COEUR DE PIRATE, és una cantant i compositora canadenca i autora d’alguns dels èxits musicals més recents de la indústria francòfona. “Comme Des Enfants”, “Adieu”, “Golden Baby” o “Place De La République” estan marcant a tota una generació convertint a l’artista en una de les figures més importants de la cultura canadenca i francesa.                       

COEUR DE PIRATE estarà per primera vegada a Espanya el 12 de novembre a la sala Moby Dick de Madrid i el 13 de novembre a la sala Bikini de Barcelona. Oferirà dos concerts acústics acompanyada del seu piano. Es tracta d’una oportunitat única per veure a una de les artistes més importants del panorama francès en un ambient molt més íntim.             

Després del gran èxit dels seus primers discs (Coeur De Pirate y Blonde), dels que s’han venut més d’1 milió de còpies arreu del món entero i han rebut alguns dels premis més prestigiosos de la música, la prolífica Coeur de Piratetorna amb Roses Tour  en el que promocionarà el seu tercer treball. Produït per Rob Ellis (bateria de PJ Harvey), Björn Yttling (membre de Peter Bjorn and John)  i Ash Workman (productor de Metronomy), l’àlbum explora per primera vegada unes lletres en anglès i ofereix un canvi cap el pop.

En aquest irresistible nou univers, modern i que enganxa moltíssim, Béatrice Martin toca temes més tenebrosos mantenint-se fidel a la seva radiant i pura poesia. Cançons com “ Crier Tout Bas” amb gairebé 3 milions de reproduccions a You Tube o “ Carry On “ són el reflex d’aquesta evolució cap a sons més electrònics.

https://www.youtube.com/watch?v=9p-9U53txWQ

 

Compartir: