Jordi Lafebre
Oriol Hernández
Roger Ibañez
Jordi Sempere
Josep Homs
En Bones Mans
EXPOSICIÓ "En bones mans" - CICLE "Festa del còmic"

La creació d’un comic. 

Del dimecres 2 de maig al divendres 8 de juny.

En 2009 el guionista Zidrou va aconseguir reunir un grapat de joves autors espanyols en torn a una obra personal, La vieille dame qui n'avait jamais joué au tennis et autres nouvelles qui font du bien (Ed. Dupuis) repetint l'experiència un any més tard amb Joyeuses nouvelles pour petits et grands (Ed. Dupuis).

Josep Homs, Roger Ibañez, Jordi Sempere, Oriol Hernandez i Jordi Lafebre han participat en aquestes publicacions i revisen llur relació amb Zidrou en un intercanvi d'opinions sobre el treball conjunt, passat i present.  Tots van més enllà del que seria estrictament professional per arribar al centre del que suposa treballar conjuntament en la creació d'un relat en imatges.
L'Escola Joso proposa aquest diàleg de forma visual en una exposició col•lectiva on les idees de Zidrou passen pels esbossos i es tradueixen en personatges, vinyetes i pàgines per mitjà de les mans dels autors.

Autors : Zidrou, Jordi Lafebre, Roger Ibañez, Oriol Hernandez, Josep Homs, Jordi Sempere.
Contingut: Esbossos, estudis de personatges, fulls de guió, pagines acabades...,  tot el process creatiu de les obres seleccionades pels propis autors.
Organitza : Escola Joso / Institut francès
Commissari: Josep Maria Polls
Disseny i muntatge de l’exposició : Ramon Torné i Robert Garcia.

Entrada gratuïta
Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.