Brassens ou la liberté
G.Brassens en vivo, Bobino, 1972 - Je me suis fait tout petit - Subtitulos Español
Brassens ou la liberté

 Exposició del dimarts 21 de febrer al divendres 20 de abril. Galeria del Institut Francès.

 

«Fa uns anys, en una tertúlia literària, algú em va preguntar qui era el millor poeta contemporani a França, vaig contestar sense dubtar que era Georges Brassens» va dir Gabriel Garcia Marquez en 1981. És cert que Georges Brassens és a l’hora un excel•lent cantant, un gran músic i un poeta talentós.

L’exposició Brassens ou la liberté, presentada en el 2011 a la Cité de la Musique de París, ha estat preparada per Joann Sfar (dibuixant) i Clémentine Deroudille (periodista), dos enamorats de Georges Brassens. Gràcies a documents inèdits, a manuscrits i a alguns carnets excepcionalment confiats per la família i persones properes al cantant, però també per arxius audiovisuals i radiofònics, l’exposició ret homenatge a aquest gran artista. Un llibertari que prefereix un camí individual abans que els combats col•lectius, contrari a la guerra, a la moral benpensant o a l’arbitrarietat de la justícia i de la policia; una força tranquil•la, ferm en el remolí de l’èxit, que només ha seguit sempre la seva petita música interior.

L’IFB vol presentar aquesta exposició durant el mes de la francofonia, per convidar al seu públic a festejar la llengua francesa. Per a petits i grans, una exposició lúdica i plena d’humor!

Paral·lelament a l’exposició, veniu a veure: 

  •  el telefilm "Brassens – La mala reputació" el dijous 15 de març a les 20.30h 
  •  el concert d’Eva Dénia Trio, agafant els grans èxits de Georges Brassens, el dilluns 19 de març a les 20h.
Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.