TROBADA AMB UN AUTOR · Oona & Salinger, Frédéric Beigbeder

dijous 4 de febrer, 19.30h

Mediateca de l'Institut français-Barcelone

Entrada lliure · Traducció simultània · En col·laboració amb l'editorial Anagrama

 

La novel·la

La fabulosa història d’amor de Jerry Salinger, autor d’El vigilant al camp de sègol, i Oona O’Neill, filla del Nobel Eugene O’Neill i estrella de les revistes del cor als anys quaranta. Una novel·la absorbent sobre les passions de joventut, l’horror de la guerra i el pas del temps.

El 1940, a Nova York, Jerry Salinger, encara un escriptor principiant, coneix Oona O’Neill, la filla del dramaturg nord-americà més gran de l’època. Tot i que l’enamorament és immediat i s’envolta de tot el glamur dels còctels i les companyies més exquisides de la dècada, el seu idil·li no comença fins a l’estiu següent. Però l’atac a Pearl Harbor i el reclutament de Salinger per lluitar a Europa convertirà la seva relació en un amor pràcticament impossible, una història apassionant per on desfilen personatges cabdals de la cultura del segle xx: Scott Fitzgerald, Truman Capote, Ernest Hemingway, Eugene O’Neill, Charles Chaplin...

La captivadora nova novel·la de Frédéric Beigbeder el confirma com un autor de referència de la literatura francesa actual.

 

 

A propòsit de l’autor

 

 

Frédéric Beigbeder (França, 1965) es va donar a conèixer al gran públic amb 13,99 euros, que va tenir una gran acollida tant a França com a la resta del món. Sota el segell Amsterdam, ha publicat Una novel·la francesa (2011). És un dels intel·lectuals més brillants de França i, alhora, un conegut provocador.

 

La trobada a l’Institut francès 

 

Veniu a conèixer a Frédéric Beigbeder en un ambient de descoberta i de diàleg. Podreu preguntar tot el que vulgueu! Fabrice Bentot, professor de literatura al Liceu francès de Barcelona, animarà la trobada.

 

A l’editorial Anagrama han sortit cinc novel·les més d’aquest autor, El amor dura tres años,   Windows on the World (Premi Interallié),  Socorro, perdón,  Una novela francesa (Premio Renaudot) i aquesta, Oona y Salinger, així com  Último inventario antes de liquidación, en el que ressenya de manera perspicaç i intel·ligent els cinquanta millors llibres del segle XX segons una enquesta duta a terme per  Le Monde  i  el FNAC.

 

dijous 4 de febrer, 19.30h

Mediateca de l'Institut français-Barcelone

 

Entrada lliure · Traducció simultània · En col·laboració amb l'editorial Anagrama

Compartir: