CONFERÈNCIA _ L'ALBUM EN REBONDS _ L’escriptor il•lustrat... i traduït

Dimecres 14, 19.30h

Doble conferència de Grassa Toro, escriptor, autor de diversos llibres per infants (Chodes), i Pau Joan Hernàndez, escriptor i traductor, seguida d’una taula rodona amb Maria Pagès, autora, il·lustradora i representant de lAtelier du poisson soluble a Catalunya i Ana Yael, il·lustradora, autora de Une femme et un homme amb un text Grassa Toro.

Moderadors: Isabelle Torrubia i Pascal Humbert

Exposició L'album en rebonds

***

Grassa Toro és escriptor patafísic i prolix, teatre, assajos, contes, conferències, cròniques, còmics, poemes i cançons... passa els seus textos al il·lustradors d’aquí i d’allà. Nascut a Zaragoza, ha viscut a França i a Colòmbia, és avui dia un dels 49 habitants de Chodes on anima 'la Cala' un centre internacional d'art, creació i recerca.

Pau Joan Hernàndez és escriptor en llengua catalana, és precoç i prolix. Autor de diverses novel·les, és també poeta i crític. Llicenciat en filologia catalana, també ha estudiat el francès, el gallec, el basc (eusquera), llengües que tradueix amb habilitat, com per exemple l’imponent llibre de Jonnathan Littell; les Bienveillantes (les Benignes i la banalitat del mal, Quaderns Crema) o els àlbums il·lustrats d’infantil i juvenil. 

***

Entrada lliure · Traducció

Compartir: