JORNADES FILOSÒFIQUES - Jean-Luc Nancy

Dimecres 12 de setembre, 19.00h.

El filòsof francès, gran figura del pensament contemporani, inaugurarà les III Jornades filosòfiques amb una conferència sobre l’ateisme fondamental de les societats modernes. Ens proposarà també les seves anàlisis sobre la funció de l’art en relació amb la religió.

Jean-Luc Nancy és professor emèrit de la Universitat d’Strasbourg. Ha estat professor convidat en universitats de Berlín, Berkeley, Irvine, San Diego, Colònia i Palerm. La seva consideració del cos com a certesa confusa, com una tendència de la història d’Occident en la qual apareix allò desastrós, i que posa en evidència l’angoixa , conflueix amb el discurs de l’exposició. Nancy és autor, entre d’altres, d’assaigs com ara La communauté désoeuvrée, París: Christian Bourgois, 1983; Corpus, París: Métailié, 1992; Le regard du portrait, París, Galilée, 2000.

En col•laboració amb l’Arts Santa Mònica.
 
Altra conferència de Jean-Luc Nancy el divendres, 14 de setembre de 2012, a les 19.00 h, a l’Auditori de la Fundació Tàpies : http://www.fundaciotapies.org/site/spip.php?article7429
 
 
Traducció simultània.
Entrada gratuïta.
 

 
Compartir: